Σουτιέν

Σουτιέν Που Αναδεικνύουν Κάθε Στήθος

Τα σουτιέν Luna, Calvin Klein & Chantelle είναι μερικά μόνο από τα επώνυμα σουτιέν που θα βρείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα. Στο Coquette διαθέτουμε μια μεγάλη ποικιλία από σουτιέν, που καλύπτουν απόλυτα τις απαιτήσεις και τις ανάγκες μιας σύγχρονης γυναίκας.

Όλα μας τα σουτιέν έρχονται σε μοναδικά σχέδια και χρώματα, από μονόχρωμα, μέχρι πολύχρωμα και με λεπτομέρειες από δαντέλα, διαφάνεια και πρωτότυπα prints και patterns. Στο e-shop μας θα βρείτε brallete σουτιέν με διπλή ενίσχυση, strapless, σουτιέν με ή χωρίς μπανέλα αλλά και μεγάλα μεγέθη για να επιλέξετε αυτά που θα σας προσφέρουν άνεση, στήριξη και αυτοπεποίθηση.

Τα σουτιέν Luna, Calvin Klein & Chantelle έρχονται σε μοναδικά σχέδια και χρώματα και μπορείτε να βρείτε από αθλητικά μπουστάκια με ελαφριά ενίσχυση, μέχρι σουτιέν με ή χωρίς μπανέλα, σουτιέν για βαρύ στήθος, σουτιέν για θηλασμό, bralette, σουτιέν τρίγωνο και πολλά ακόμα.

Τέλος εδώ θα βρείτε και άλλες κορυφαίες μάρκες, όπως DKNY, Lida, Μiss Rosy, Passionata, Pretty Polly, Wonderbra, MED.

Βλέπετε 1–24 απο 219 αποτέλεσματα

glami('track', 'AddToCart', { item_ids: ['ADZXFLUX002'], // product ID currently added to a cart. Use the same ID as you use in the feed (ITEM_ID). value: 82.00, // product price currency: 'EUR' // product price currency });