ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

Τρόποι Πληρωμής

Τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα για αγορά στο coquette.gr εμφανίζονται με τις τιμές λιανικής συμπεριλαμβανομένου και του ΦΠΑ. Εκτός από το κόστος της λιανικής ο κάθε διαφορετικός χρήστης/πελάτης πληρώνει και το κόστος μεταφοράς, όταν αυτό υφίσταται, το μέγεθος του οποίου θα του γνωστοποιείται πριν από την τελική υποβολή της παραγγελίας του. Η εταιρεία δύναται να τροποποιεί τις τιμές των προϊόντων της. Η οποιαδήποτε τροποποίηση δεν θα επηρεάζει υφιστάμενες παραγγελίες που βρίσκονται σε επεξεργασία ή έχουν αποσταλεί.

Οι εναλλακτικοί τρόποι πληρωμής παραγγελιών στο coquette.gr είναι οι παρακάτω:

 • Πληρωμή με Αντικαταβολή

Ισχύει για αγορές από 20€ έως 500€. Πληρωμή μέσω αντικαταβολής του αντίτιμου της παραγγελίας σας κατά την παράδοση του προϊόντος στον χώρο που επιλέξατε, με χρέωση 1.00€

Σημαντική σημείωση : παραγγελίες άνω των 250€ για τις οποίες έχει επιλεγεί η πληρωμή με αντικαταβολή, αποστέλλονται -μόνο- αφού προηγηθεί κατάθεση ποσού σε λογαριασμό της εταιρείας (είτε συνολικό ποσό, είτε έναντι αυτού)

 • Πληρωμή με Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα

Η διαδικασία εκκαθάρισης της πληρωμής σας αναλαμβάνεται από την Τράπεζα Alpha Bank , εξασφαλίζοντας έτσι την απόλυτη ασφάλεια της συναλλαγής σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιαδήποτε κάρτα , οποιασδήποτε τράπεζας έχετε, χωρίς κανένα περιορισμό και χωρίς καμία προμήθεια.

Για την επιπρόσθετη ασφάλεια των ηλεκτρονικών συναλλαγών μέσω πιστωτικών καρτών, κατά τη διαδικασία αγοράς μέσω πιστωτικής, αυτόματα ο πελάτης μεταφέρεται σε secure server (ασφαλή διακομιστή) στην υπηρεσία της Τράπεζας. Όλα τα στοιχεία που μεταβιβάζονται ηλεκτρονικά από τον πελάτη (στοιχεία πιστωτικής κάρτας) στην υπηρεσία της Τράπεζας, καθώς και η μεταφορά τους από την Τράπεζα στην VISA, Electron VISA, MasterCard, Maestro, American Express, Diners καλύπτονται από τον αλγόριθμο κρυπτογράφησης SSL 256-bit, την πιο ισχυρή κρυπτογράφηση που υπάρχει σήμερα παγκόσμια.

Στην περίπτωση αυτή δεν αποθηκεύονται πουθενά τα στοιχεία της κάρτας, παρά μόνο χρησιμοποιούνται κατά την διάρκεια ελέγχου και χρέωσης της. Έτσι οι συναλλαγές που πραγματοποιείτε στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα coquette.gr μέσω πιστωτικών καρτών είναι απόλυτα ασφαλείς.

Το coquette.gr -δεν- συλλέγει -ούτε- αποθηκεύει με οποιονδήποτε τρόπο τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας, και για αυτό το λόγο χρειάζεται να τα καταχωρείτε εκ νέου, κάθε φορά που χρησιμοποιείτε την πιστωτική σας κάρτα για συναλλαγές μέσω αυτής της σελίδας.

 • Πληρωμή με klarna.

Οι παραγγελίες πληρώνονται σε 3 ίσες, άτοκες, μηνιαίες δόσεις, χωρίς να χρειάζεται πιστωτική κάρτα. Θα σας ζητηθεί να πληρώσετε την πρώτη από τις τρεις δόσεις μόλις επιβεβαιωθεί η παραγγελία σας στο ταμείο. Οι 2η και 3η δόση θα εισπραχθούν αυτόματα από τη χρεωστική ή πιστωτική κάρτα που καταχωρήσατε στο ταμείο 30 και 60 ημέρες αργότερα, αντίστοιχα. Περισσότερες πληροφορίες για τις πληρωμές Klarna εδώ

 • Paypal

Με χρέωση του λογαριασμού σας μέσω της Paypal. Είναι γρήγορο, εύκολο και απόλυτα ασφαλές.

To coquette.gr εμπιστεύεται το σύστημα πληρωμής του PayPal για τις αγορές των πελατών του. Πρόκειται για ένα διαδεδομένο σύστημα που εγγυάται την ασφαλή και γρήγορη πληρωμή των διαδικτυακών συναλλαγών. Μέσω του Paypal μπορείτε να κάνετε εύκολα και με απόλυτη ασφάλεια τις πληρωμές σας χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα (Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners) ακόμα κι αν δεν είστε εγγεγραμμένος σε αυτό.

Το PayPal λειτουργεί με απλό και απόλυτα ασφαλή τρόπο: Όταν γίνεται μια παραγγελία από εσάς, ο αριθμός της πιστωτικής σας κάρτας προστατεύεται από SSL ( Secure Sockets Layer) 3.0 ή μεγαλύτερο και κρυπτογραφείται από το σύστημα του PayPal. Οι λεπτομέρειες της πιστωτικής κάρτας σας, αποκρυπτογραφούνται μόνο αφού φθάσουν στο σύστημα του Paypal, όπου και γίνεται η αυτόματη επεξεργασία των στοιχείων και η χρέωση της κάρτας σας. Τα στοιχεία της κάρτας, αποθηκεύονται με ασφάλεια και δεν είναι δυνατόν να κλαπούν κατά την διάρκεια της συναλλαγής.

Το  coquette.gr δεν αποκτά ποτέ πρόσβαση στα στοιχεία της πιστωτικής κάρτας σας και κατ’ επέκταση δεν έχει τη δυνατότητα να αποθηκεύσει καμία σχετική πληροφορία. Αν έχετε επιπλέον απορίες σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του PayPal, μπορείτε να επισκεφτείτε το Paypal Privacy Policy.

 • Πληρωμή με κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Στην περίπτωση που επιλέξετε να κάνετε πληρωμή της παραγγελίας σας με κατάθεση του αντίστοιχου ποσού, οι τραπεζικοί λογαριασμοί μας είναι οι παρακάτω:

  • Alpha Bank: GR2001406060606002002005841
  • Εθνική: GR5001103690000036940089604
  • Τράπεζα Πειραιώς: GR7801727150005715096608664
  • Eurobank: GR2202603630000510200724428

Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας (ονοματεπώνυμο παραγγελίας), και τον αριθμό παραγγελίας.

Σημαντική Σημείωση: Η κατάθεση θα πρέπει να γίνει μεταξύ λογαριασμών της ίδιας τράπεζας. Σε διαφορετική περίπτωση, κατάθεση από άλλη τράπεζα θεωρείτε έμβασμα και μπορεί να υπάρχει επιπλέον χρέωση.

Σε αυτή την περίπτωση, το όποιο κόστος αφορά σε χρεώσεις των διατραπεζικών συναλλαγών και όχι δική μας χρέωση ή προμήθεια. Η τυχόν χρέωση  σε πληρωμή από άλλη τράπεζα (δική σας) από την τράπεζα προορισμού (δική μας) βαρύνει εξολοκλήρου τον πελάτη και δεν γίνεται να μεταφερθεί στο coquette.gr ή να επιμεριστεί σε οποιοδήποτε ποσοστό.

 • Πληρωμή κατά την παραλαβή από το κατάστημα

Το φυσικό κατάστημα μας λειτουργεί και ως σημείο παραλαβής για παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέσω της πλατφόρμας ή κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας. Παραλαβές που γίνονται από το φυσικό κατάστημα δεν λογίζονται ως παραγγελίες από απόσταση και ως εκ τούτου δεν ισχύει για αυτές η πολιτική επιστροφών.

έχετε κάποια ερώτηση;

Πάντα μπορεί να συμβεί να χρειάζεται κάτι περισσότερο! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους!
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0