Επιστροφές & Αλλαγές

Επιστροφές & Αλλαγές ΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΔΕΚΤΗ ΥΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ

ΑΛΛΑΓΕΣ

Αν το προϊόν που αγοράσατε δεν είναι στο κατάλληλο για εσάς νούμερο ή δεν αντιστοιχεί μ’ αυτό που επιθυμείτε, μπορείτε να το αλλάξετε εντός  14 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για να γίνει η αλλαγή πρέπει το ρούχο να μην έχει φορεθεί, να μην έχει πλυθεί, να μην έχει αλλάξει η οσμή του και μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια. Η αλλαγή απαιτεί, αφού μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου ή email, να μας επιστρέψετε το δέμα σας εντός 14 εργάσιμων ημερών από τη μέρα που το παραλάβατε, απαραίτητο είναι στο δέμα να υπάρχει το δελτίο αποστολής- απόδειξη λιανικής πώλησης. Εμείς μόλις παραλάβουμε το πακέτο που μας στείλατε θα ξαναστείλουμε άμεσα το νέο προϊόν που επιθυμείτε με έξοδα αλλαγής 4 ευρώ.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Μπορείτε επίσης να επιστρέψετε το προϊόν και να λάβετε τα χρήματα σας πίσω, αφού γίνει το σχετικό αίτημα μέσω τηλεφώνου ή email. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντος 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το ρούχο να μην έχει φορεθεί, πλυθεί, να μην έχει αλλάξει η οσμή του και να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό, αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό, αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Από το ποσό αγοράς αφαιρείται το ποσό των 5 ευρώ, εν,ω σε περίπτωση που αφορούσε δωρεάν μεταφορικά το ποσό που αφαιρείται είναι 8 ευρώ. Η επιστροφή γίνεται στις συνεργαζόμενες τράπεζες (Εθνική, Πειραιώς, Alpha Bank) και η μεταφορά για άλλη τράπεζα θα επιβαρύνει τον πελάτη.  Απ’ τη στιγμή που θα ελέγξουμε το προϊόν που επιστρέψατε, τις επόμενες μέρες, θα προβούμε στη κατάθεση, και θα λάβετε τα χρήματα σας πίσω.
Ο καταναλωτής έχει το δικαίωμα να ασκήσει το δικαίωμα της υπαναχώρησης εντός του διαστήματος που αναφέρεται παραπάνω (14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος/προϊόντων). Επιπρόσθετα κι εξίσου σημαντικά, ο καταναλωτής διαθέτει το δικαίωμα να ζητήσει την αναιτιολόγητη επιστροφή των χρημάτων του, χωρίς αυτή να υπόκειται σε περιορισμούς και να εκτελείται υπό προϋποθέσεις.

Tο κατάστημα μας δέχεται αλλαγές και επιστροφές σε όλες τις κατηγορίες προϊόντων εκτός από στις παρακάτω: γυναικεία σλιπ, αντρικά μπόξερ – σλιπ, και καλσόν.

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή διευκρίνιση, σχετικά με τις αλλαγές και τις επιστροφές, καλώντας μας ή στέλνοντας μας ένα email.