ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

Εξαιρέσεις Αλλαγής & Υπαναχώρησης

ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗΣ σε ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Υπενθυμίζουμε ότι για λόγους υγιεινής και βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας ς υπ. αριθμόν Νόμος 2251/1994 – Άρθρο 3ιβ – Εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης, -ΔΕΝ- εξυπηρετούνται αιτήματα αλλαγών/επιστροφών σε προϊόντα που ανήκουν στις εξής ομάδες προϊόντων: εσώρουχα & σετ εσωρούχων, σουτιέν, brazil/string, bandage bra, ζαρτιέρες, αυτοκόλλητα εσώρουχα, ολόσωμα καλσόν, καλσόν, κορμάκια-body, κορσέδες, κάλτσες και νυχτικά ή babydoll που περιέχουν εσώρουχο.

Η σχετική ενημέρωση είναι διαθέσιμη στην επίσημη σελίδα του gov.gr, όπου και γίνεται λεπτομερής αναφορά στις εξαιρέσεις από το δικαίωμα υπαναχώρησης, δείτε την στο σύνδεσμο: https://www.gov.gr/sdg/consumer-rights/consumer-rights-and-guarantees/general/right-of-cancellation (παράγραφος ΙΙ, σημείο 3)

Ως εκ τούτου, σε περίπτωση που επιστραφεί στο coquette.gr προϊόν που ανήκει σε μία από τις προαναφερθείσες κατηγορίες με σκοπό την αντικατάστασή/επιστροφή του, το τμήμα εξυπηρέτησης παραγγελιών θα σταλεί πίσω στον αποστολέα με χρέωση μεταφορικών παραλήπτη.

Είμαστε δεσμευμένοι στην όσο το δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτησή σας, ζητάμε ωστόσο να κατανοήσετε ως καταναλωτές ότι υπάρχουν λογικοί περιορισμοί  που ορίζουν τη σωστή λειτουργία μας. Η εξαίρεση από το δικαίωμα υπαναχώρησης όσον αφορά την κατηγορία των εσωρούχων είναι ένας κανόνας τον οποίο ακολουθούν όλα τα καταστήματα.

Στο coquette.gr είμαστε απόλυτα θετικοί στην αλλαγή και επιστροφή των προϊόντων μας, αλλά στην προκειμένη περίπτωση οφείλουμε να συμμορφωθούμε με τους υγειονομικούς κανόνες και τη νομοθεσία, θέλοντας να προστατέψουμε πρώτα από όλα εσάς τους ίδιους, από την περίπτωση να παραλάβετε ένα είδος από επιστροφή. Σίγουρα δεν θα το θέλατε να συμβεί σε εσάς.

Επίσης ισχύουν οι παρακάτω εξαιρέσεις/ειδικοί όροι:

 • Στα εποχιακά είδη, δηλαδή μαγιό, πετσέτες θαλάσσης, παρεό κτλ, δεν προσφέρουμε τη δυνατότητα επιστροφής χρημάτων. Μπορεί να γίνει μόνο αλλαγή με προϊόν της ίδιας κατηγορίας.
 • Δεν προσφέρουμε τη δυνατότητα αλλαγής και επιστροφής χρημάτων σε είδη προσφορών (αξία έως 9,99€)
 • Στις αλλαγές δεν ισχύουν τα εκπτωτικά κουπόνια, ενώ τα προϊόντα που θα επιλέξετε για αλλαγή, τα λαμβάνετε στην αναγραφόμενη τιμή αγοράς που έχει το eshop κατά την ώρα ολοκλήρωσης  της  αλλαγής.
 • Η αλλαγή σε κάθε προϊόν πραγματοποιείται με αντίστοιχο προϊόν της ίδιας συλλογής/collection.
 • Στις προσφορές 2+1 ή όποια άλλη σχετική:
  • Σε περίπτωση επιστροφή χρημάτων θα πρέπει να επιστραφούν και τα 3 προϊόντα στα οποία έγινε η αγορά (ή αντίστοιχη άλλη ποσότητα σε άλλη προσφορά)
  • Σε περίπτωση αλλαγής με κάποια άλλα σχέδια μπορεί να γίνει αλλαγή και στο δώρο.
  • Η προσφορά 2+1 Δώρο ισχύει ΜΟΝΟ για νέες παραγγελίες, δεν μπορεί να γίνει χρήση σε αλλαγές.
 • Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην καθαρή αξία των προϊόντων. Οποιαδήποτε άλλη χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφεται.
 • Επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές  με χρέωση παραλήπτη ή χωρίς επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα επιστροφών και σύμφωνα με την διαδικασία που περιγράφεται παραπάνω.
 • Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι το προϊόν που σας παραδόθηκε έχει κατασκευαστικό ελάττωμα, έχετε το δικαίωμα να το επιστρέψετε. Η επιστροφή των προϊόντων, τα οποία θεωρούνται ελαττωματικά κατά την παράδοση, θα γίνεται αποδεκτή εντός επτά (7) ημερολογιακών ημερών από την παράδοση αυτών στον πελάτη. Ταυτόχρονα, θα πρέπει το προϊόν να μην είναι κατεστραμμένο και να έχει τη συσκευασία του πλήρη.
 • Σε περίπτωση επιστροφής λόγω ελαττώματος, τα προϊόντα παραλαμβάνονται και ελέγχονται για την διαπίστωση του αναφερόμενου από τον πελάτη τυχόν ελαττώματος. Υπό την προϋπόθεση ότι θα έχουν προηγουμένως παραληφθεί και ελεγχθεί αυτά από την Εταιρεία, θα γίνεται αντικατάσταση του είδους με όμοιο καινούριο, ή σε περίπτωση μη διαθεσιμότητας με άλλο καινούργιο προϊόν αντίστοιχης ποιότητας (κατά την κρίση μας) και τιμής, ή αντικατάστασή του με άλλο προϊόν ή προϊόντα μέχρι του ύψους του τιμήματος που έχετε καταβάλλει ή με πρόσθετο τίμημα αν επιθυμείτε, άλλως σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε αντικατάσταση, θα σας επιστρέφονται τα χρήματα της αρχικής αγοράς με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο είχε γίνει η αρχική πληρωμή σας.
 • Σε περίπτωση, που κάποιο προϊόν πωλείται ως πακέτο/σετ (πακέτα που περιέχουν πάνω από ένα κομμάτι όπως π.χ. κάλτσες, σετ μαγιό & σετ εσώρουχα), η όποια αντικατάσταση μπορεί να γίνει στο σύνολο των προϊόντων.
 • Για πληροφορίες σχετικά με τους όρους χρήσης μας, δείτε ΕΔΩ
 • Για πληροφορίες σχετικά με την πολιτική επιστροφών και αλλαγών, δείτε ΕΔΩ

έχετε κάποια ερώτηση;

Πάντα μπορεί να συμβεί να χρειάζεται κάτι περισσότερο! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους!

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0