ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

Επιστροφές & Αλλαγές

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι με την ποιότητα των προϊόντων και με την αγορά σας.

Ως καταναλωτής, έχετε προθεσμία 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του πακέτου σας για υπαναχωρήσετε και να επιστρέψετε το προϊόν στην αρχική του κατάσταση, χωρίς να αναφέρετε τους λόγους.

Από την πλευρά μας, ως ηλεκτρονικό κατάστημα, οφείλουμε να σας επιστρέψουμε τα χρήματα που πληρώσατε για την αξία του προϊόντος εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία θα παραλάβουμε τα είδη σας μετά το αίτημα υπαναχώρησης που θα μας αποστείλετε υποχρεωτικά μέσω της ειδικής φόρμας αιτήματος αλλαγών / επιστροφών (δείτε την εδώ).

Επιστροφές δεν θα γίνονται δεκτές με χρέωση παραλήπτη ή χωρίς επικοινωνία με το αρμόδιο τμήμα επιστροφών και σύμφωνα με την περιγραφόμενη διαδικασία.

Α. ΕΛΛΑΔΑ

ΑΛΛΑΓΕΣ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε αλλαγή* ολόκληρης ή μέρους της παραγγελίας σας, οφείλετε να συμπληρώσετε την αντίστοιχη φόρμα που βρίσκεται σε αυτή εδώ τη σελίδα μας, με όλες τις πληροφορίες που ζητούνται εκεί.

Στην συνέχεια και αφού λάβετε από εμάς με email την έγγραφη έγκριση, θα πρέπει να μας αποστείλετε τα προϊόντα που θέλετε να αλλάξετε με την εταιρεία courier της επιλογής σας και καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα μεταφοράς, στο κατάστημα μας: Coquette.gr, ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, Νέο Καρλόβασι, Σάμος, TK 83200

Αφού προβούμε στον αντίστοιχο έλεγχο για την κατάσταση των προϊόντων, θα προχωρήσουμε σε εκ νέου αποστολή των προϊόντων που επιλέξατε μέσω της αντίστοιχης φόρμας για την ολοκλήρωση της διαδικασίας αλλαγής, με χρέωση του κόστους μεταφοράς (5€). Το ποσό αυτό θα προεξοφλείται μέσω τραπεζικής κατάθεσης ή άλλης μεθόδου που θα σας υποδειχθεί.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πραγματοποιήσετε επιστροφή* της παραγγελίας σας, έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε μόνο ολόκληρη την παραγγελία σας και όχι μέρος αυτής.

Θα πρέπει να μας αποστείλετε συμπληρωμένη την αντίστοιχη φόρμα που θα λάβετε μαζί με την απόδειξη της παραγγελίας σας μαζί με όλα τα προϊόντα της παραγγελίας με την εταιρεία courier της επιλογής σας και καλύπτοντας πλήρως τα έξοδα μεταφοράς στο κατάστημα Coquette.gr, ΓΚΙΖΕΛΗΣ ΜΕΝΕΛΑΟΣ, Νέο Καρλόβασι, Σάμος, TK 83200

Αφού προβούμε στον αντίστοιχο έλεγχο για την κατάσταση των προϊόντων, θα προχωρήσουμε στην επιστροφή των χρημάτων του ακριβές ποσού της παραγγελίας σας (χωρίς το κόστος των μεταφορικών) στα στοιχεία που έχετε συμπεριλάβει στην αντίστοιχη φόρμα.

Οι επιστροφές χρημάτων πραγματοποιούνται με τον ίδιο τρόπο που έγινε η αρχική εξόφληση της παραγγελίας. Μόνη εξαίρεση η πληρωμή μέσω Αντικαταβολής, για την οποία η επιστροφή των χρημάτων πραγματοποιείται με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Η διαδικασία της επιστροφής των χρημάτων μπορεί να ολοκληρωθεί σε έως και 14 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής της επιστροφής της παραγγελίας.

Σε περίπτωση επιστροφής ποσού μέσω τραπέζης, παρακαλούμε επιλέξτε μια από τις τράπεζες στις οποίες διατηρούμε λογαριασμούς. Εάν επιλέξετε άλλη, τότε τα όποια έξοδα μπορεί να προκύψουν από την αποστολή του εμβάσματος, βαρύνουν αποκλειστικά και στο σύνολό τους εσάς.

ΥΠΑΝΑΧΩΡΗΣΗ

Εάν έχετε ολοκληρώσει την διαδικασία της παραγγελίας μέσω του site και για κάποιο λόγο αλλάξατε γνώμη μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας πριν γίνει η αποστολή της παραγγελίας με mail στο contact@coquette.gr προκειμένου να ακυρώσετε την παραγγελία σας.

ΠΡΟΣΟΧΗ:

– Το ανώτατο χρονικό περιθώριο επιστροφής για αντικατάσταση ή επιστροφή της παραγγελίας σας δεν δύναται να παραταθεί πέραν των δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση που τα προϊόντα δεν επιστραφούν εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών, η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μην αποδεχτεί την όποια αντικατάσταση ή επιστροφή.

– Υπάρχουν εξαιρέσεις για αλλαγές/επιστροφές/υπαναχώρηση όπως περιγράφονται στην σελίδα μας: Εξαιρέσεις Αλλαγών & Υπαναχώρησης

– Για να πραγματοποιηθεί αλλαγή ή επιστροφή μιας παραγγελίας θα πρέπει τα προϊόντα που θα μας αποστείλετε να είναι στην αρχική τους κατάσταση καθώς και με όλες τις απαραίτητες σημάνσεις (καρτελάκια).

Σημείωση: Όλα τα προϊόντα που επιστρέφονται στο coquette.gr υπόκεινται σε σχολαστικό ποιοτικό έλεγχο. Για την αποφυγή δικής σας ταλαιπωρίας, σας προτείνουμε να ελέγχετε προσεκτικά κατά τη στιγμή της παράδοσης της παραγγελίας σας την κατάσταση των πωλούμενων προϊόντων και το άθικτο της συσκευασίας τους προκειμένου να διαπιστωθούν πιθανά προβλήματα.

Β. ΚΥΠΡΟΣ – ΕΙΔΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Εκτός των γενικών όρων και προϋποθέσεων που ισχύουν καθολικά, όσον αφορά τα οικονομικά στοιχεία των επιστροφών/αλλαγών για παραγγελίες με παράδοση στην Κύπρο ισχύουν τα εξής:

Αλλαγή Προϊόντος
  • Η αποστολή μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε.
  • Στην περίπτωση της επιστροφής των προϊόντων από την Κύπρο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη στο σύνολό τους.
Επιστροφή Χρημάτων
  • Η αποστολή μπορεί να γίνει με οποιαδήποτε courier επιθυμείτε.
  • Η επιστροφή χρημάτων γίνεται στην καθαρή αξία των προϊόντων. Οποιαδήποτε άλλη χρέωση από υπηρεσίες της courier δεν επιστρέφεται.

έχετε κάποια ερώτηση;

Πάντα μπορεί να συμβεί να χρειάζεται κάτι περισσότερο! Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας με έναν από τους διαθέσιμους τρόπους!
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0