ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 40€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΕ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 45€

ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ ΕΝΤΟΣ 14 ΗΜΕΡΩΝ

ΕΥΕΛΙΚΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ KLARNA

Οδηγός αγορών

[vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”150px”][vc_single_image image=”5327″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_empty_space height=”50px”][vc_text_separator title=”Οδηγός αγορών”][vc_empty_space height=”25px”][vc_column_text]

  1. Περιηγηθείτε σε καθεμία απ’ τις κατηγορίες προϊόντων ή επιλέξτε κατευθείαν τη κατηγορία των προϊόντων που αναζητάτε.
  2. Κάντε καλύτερη την αναζήτηση σας και σωστότερη την επιλογή σας, μεγεθύνοντας τη φωτογραφία του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, κάνοντας κλικ πάνω στη φωτογραφία, τσεκάροντας στο πλάι της φωτογραφίας τα μεγέθη, τη σύσταση και τη τιμή.
  3. Αν βρήκατε το προϊόν που σας αρέσει κάντε προσθήκη στο καλάθι σας, και επαναλάβετε για οποιοδήποτε νέο προϊόν επιλέξετε.
  4. Αν προς στιγμή δεν επιθυμείτε την αγορά του προϊόντος που σας ενδιαφέρει, προσθέστε το στη λίστα με τα αγαπημένα σας, κάνοντας κλικ πάνω στη καρδούλα που βρίσκεται στη φωτογραφία. Η φωτογραφία του προϊόντος θα αποθηκευτεί στη λίστα με τα αγαπημένα σας για  πιθανή μελλοντική αγορά.
  5. Μόλις ολοκληρώσετε τις αγορές σας, είστε έτοιμοι να κάνετε τη παραγγελία σας. Μπορείτε να συνδεθείτε- εγγραφείτε στο κατάστημα μας, για πιο εύκολες μελλοντικές αγορές ή να κάνετε τη παραγγελία σας ως επισκέπτης.
  6. Συμπληρώστε προσεκτικά όλα τα στοιχεία σας, ελέγξετε πως είναι σωστά και συνεχίστε.
  7. Επιλέξτε τον τρόπο αποστολής που προτιμάτε καθώς και τον τρόπο πληρωμής.
  8. Ολοκληρώστε την παραγγελία σας και περιμένετε να λάβετε ένα email που θα την επιβεβαιώνει.

[/vc_column_text][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][vc_column width=”1/4″][vc_empty_space height=”150px”][vc_single_image image=”5328″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row]

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ 0