ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε...

1. Σε πόσες μέρες θα παραλάβω τη παραγγελία μου ;

Αμέσως μόλις ενημερωθούμε για τη παραγγελία σας, θα ετοιμάσουμε και θα αποστείλουμε το πακέτο σας. Σε 1 έως 3 εργάσιμες μέρες, θα παραλάβετε το προϊόν που αγοράσατε.

Από τη στιγμή που η συνεργαζόμενη εταιρεία courier παραλαμβάνει το κάθε πακέτο, το coquette δεν μπορεί να φέρει καμία ευθύνη για τυχόν καθυστερήσεις, που μπορεί να συμβούν μέχρι τη παράδοση του πακέτου σ’ εσάς (απεργία, ανωτέρα βία).

2. Μπορώ να αλλάξω το προϊόν που αγόρασα ;

Βεβαίως μπορείτε να αλλάξετε το προϊόν που αγοράσατε αν αυτό δεν είναι στο κατάλληλο για εσάς νούμερο ή δεν αντιστοιχεί μ’ αυτό που επιθυμείτε. Μπορείτε να το αλλάξετε εντός  10 εργάσιμων ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας σας. Για να γίνει η αλλαγή πρέπει το ρούχο να μην έχει φορεθεί, να μην έχει πλυθεί, να μην έχει αλλάξει η οσμή του και μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια. Η αλλαγή απαιτεί, αφού μας ενημερώσετε μέσω τηλεφώνου ή email, να μας επιστρέψετε το δέμα σας εντός 10 εργάσιμων ημερών από τη μέρα που το παραλάβατε, απαραίτητο είναι στο δέμα να υπάρχει το δελτίο αποστολής- απόδειξη λιανικής πώλησης. Εμείς μόλις παραλάβουμε το πακέτο που μας στείλατε θα ξαναστείλουμε άμεσα το νέο προϊόν που επιθυμείτε με έξοδα αλλαγής 4 ευρώ.

Λυπούμαστε πολύ, αλλά το κατάστημα μας, δεν δέχεται αλλαγές σε προϊόντα που έχουν δοκιμαστεί και ανήκουν στις παρακάτω κατηγορίες : γυναικεία σλιπ, αντρικά μπόξερ και σλιπ, και καλσόν.

3. Πώς μπορώ μα επιστρέψω το προϊόν που αγόρασα ;

Βεβαίως μπορείτε, αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι από την αγορά σας, να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε. Η επιστροφή πρέπει να γίνει εντος 10 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Απαραίτητη προϋπόθεση για την επιστροφή είναι το ρούχο να μην έχει φορεθεί, πλυθεί, να μην έχει αλλάξει η οσμή του και να μην έχουν αφαιρεθεί τα καρτελάκια.

4. Σε περίπτωση επιστροφής, πότε και πώς θα λάβω πίσω τα χρήματα μου ;

Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται σε τραπεζικό λογαριασμό, αφού πρώτα παραλάβουμε και ελέγξουμε το προϊόν που μας επιστρέψατε. Στην επιστροφή χρημάτων δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής και επιστροφής, παρά μόνο ακέραιο το ποσό που δώσατε για την αγορά του προϊόντος. Τα έξοδα επιστροφής είναι 4 ευρώ. Απ’ τη στιγμή που θα ελέγξουμε το προϊόν που επιστρέψατε, τις επόμενες μέρες, θα προβούμε στη κατάθεση, και θα λάβετε τα χρήματα σας πίσω.

X